top of page

Voor wie willen wij het verschil maken?

Wij viseren vier doelgroepen en hebben een op maat gemaakt dienstenpakket. Wij zijn ten alle tijde bereid om een open en constructief gesprek aan te gaan om mogelijke samenwerkingsmogelijkheden te verkennen. Als jij onze missie en visie deelt, dan kunnen we zeker iets voor elkaar betekenen. Het welzijn van het paard is onze voornaamste motivatie, het werken met de ruiter is een belangrijke strategische keuze die we samen met jou willen maken.

IMG_5091.JPG

Ruiters, clubs, instructeurs

De communicatie met je paard verloopt via je houding, zit, balans, hulpen. Wil je zicht krijgen op jouw sterke en zwakkere punten, maak dan zeker eens een afspraak. De simulator laat je toe om te experimenteren. Instructeurs met leerlingen welkom.

Zit-instructeurs

Zit-instructeurs kunnen de simulator gebruiken in hun lessen-aanbod. Lesdagen of combodagen zijn dus mogelijk.

P1030712.JPG
P1030748.JPG

Hippische opleidingen

Wij voorzien de volgende diensten: 1) Inkomende studenten of leerlingen krijgen bij ons een intake-analyse: houding, zit en balans wordt gemeten in 3 gangen en indien gewenst in het springen. Deze analyse wordt gedeeld met de ruiter en het opleidingscentrum. 2) Tegen het einde van de opleiding kan er  (indien gewenst) een resultaatsmeting georganiseerd worden. Dit laat toe om te meten wat het effect is geweest van de opleiding op de ruiterbalans. 3) De simulator kan ook ad hoc ingezet worden om studenten bij te scholen indien gewenst.

Wetenschappers, onderzoekers, thesis- en PhD projecten

De simulator kan ingezet worden voor kennisopbouw en kennisverwerving.

IMG_5135.JPG
bottom of page