top of page
Search
  • Nadia Eventing Simulator

Wij en Equi-training: achter de schermen


Wij: "Dag, de eventing simulator komt naar België. Wij zagen dat jullie missie en visie heel erg aansluit bij wat wij nastreven. Zouden we misschien eens kunnen afspreken om te zien wat we voor elkaar kunnen betekenen?"


Fast forward


Philippe Minguet van Equi-training komt op bezoek. Mijn mail ontving hij terwijl hij op vakantie was. Ik kreeg onmiddellijk een zeer enthousiaste reply. "Als ik terug uit vakantie ben kom ik langs. Super dat de simulator nu ook in België is".


En daar kwam hij dan, op zijn laatste vakantiedag, richting ons. Spontaan, enthousiast, nieuwsgierig, en één brok energie. Wat een aangename kennismaking. Lange babbel en de klik groeide met elke seconde.


Vervolgens ging Philippe - hup - de simulator op. Rijden, testen, voelen, uitproberen. Hij was dolenthousiast en ging helemaal op in de Maddie-experience, en dat in een verstikkende hitte. We spreken namelijk over de zomer van 2018, de heetste zomer ooit in mijn herinnering. De temperaturen gingen niet onder de 30°C, het was bloedheet, en het was zo warm in het lokaal waar de simulator stond. Afzien, maar tegelijkertijd amuseerden we ons als kinderen in de speeltuin. En Philippe ging maar door.


Na afloop dronken we onder het terras een koele verfrissing. En daar kwam meteen een hele stroom op gang van ideetjes rond dingen die we samen zouden kunnen doen. De Workshop Houding en Zit kreeg toen en daar vorm. En het partnerschap met www.equi-training.be is sindsdien enkel maar sterker en mooier geworden. Match made in heaven !!


Cheers Philippe !

159 views0 comments

Comments


bottom of page